Book tid på værkstedet

Vores værksteder holder åbent, og vores mekanikere står klar til at hjælpe dig, hvis din Volkswagen har brug for serviceeftersyn eller reparation.

Book tid på værkstedet

Volkswagen JuleQuiz 2022

Tilmeld dig til årets JuleQuiz, hvor du kan vinde den elektriske ID.4. Traditionen tro kan du også quizze dig til en flot præmie i ekspertkategorien og masser af dagspræmier.

Tilmeld dig årets JuleQuiz

Læs det nye VieW

I det nye VieW kan du læse alt om vores biler - blandet andet den 100 % elektriske ID. Buzz, den elegante ID.5, fremtidens konceptbiler og meget andet.

Læs her

Seneste nyheder

Hos Volkswagen sker der hele tiden en masse nye ting på bilfronten. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nyheder, så du altid kan holde dig opdateret.

Læs seneste nyheder

Volkswagen Service | CAREPOINT Aarhus

Din Volkswagen kører i længere tid, når den har gennemgået standarden fra et autoriseret Volkswagen værksted og det sikrer du kun på et autoriseret Volkswagen værksted, og det har sine fordele. Hos CAREPOINT Aarhus Bache A/S driver vi et autoriseret Volkswagen garanti- og service værksted, hvor vi udelukkende bruger originale reservedele, specialværksted og Volkswagen teknologi.

Det sikrer at du altid er i gode hænder, når du indleverer din Volkswagen til os. Vores medarbejdere har manges års erfaring, der årligt indebærer at vores teknikere er på uddannelse for konstant at have styr på teknikken. Det er værd at tage med, når du ønsker at forlænge levetiden på din Volkswagen, samt holde din Volkswagen up-to-date. Du opnår en faglig ekspertise og bedre løsninger på et autoriseret værksted. 

Uanset om det drejer sig om en Volkswagen Polo, Golf, Tiguan, Touran eller en anden Volkswagen model, er det de sikkerhedsrelevante parametre ved din Volkswagen som kontrolleres på et autoriseret Volkswagen værksted, og at den serviceres fagligt korrekt. Når du booker en tid på værkstedet er det eneste som du skal gøre, at indtaste bilens registreringsnummer.

Ring til os

Book tid til et Volkswagen Service 5+

Vi sørger for at din Volkswagen er godt kørende, når din Volkswagen skal til et Volkswagen Service 5+ eftersyn. Vi er en autoriseret Volkswagen Servicepartner, og her er du sikker på at din Volkswagen bliver gennemgået efter Volkswagens standarder.

Her er du sikret:

 • Serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter

 • Volkswagens Vejhjælp til næste service

 • Stempel i servicebog af autoriseret værksted

Efter at vi har serviceret din Volkswagen, har du muligheden for at købe en række ekstra ydelser, om enten at du eller værkstedet ser det nødvendigt. Det kunne for eksempel være:

 • Nye dæk og fælge

 • Skift af bremsevæske

 • Skift af bremseklodser

 • Skift af bremseskiver

 • Service af klimaanlæg

 • Reparation efter stenslag

 • Skift af tandrem, vandpumpe mm.

 • Udmåling og sporing af styretøj

 • Udskiftning af luft- og brændstof filter

Bestil tid på værkstedet

Garanti for service til den bedste pris

 

 

Find os

Volkswagen Service | CAREPOINT Aarhus
Jens Juuls Vej 24
8260 Viby J
Tlf.: 8853 3040

Afdelinger og åbningstider

Brugte biler

VW Golf VII 1,4 TSi 125 Comfortline DSG

VW Golf VII 1,4 TSi 125 Comfortline DSG

199.800,- kr.

Se detaljer
VW Golf VII 1,4 TSi 122 Edition 40 BMT

VW Golf VII 1,4 TSi 122 Edition 40 BMT

119.800,- kr.

Se detaljer
VW Tiguan 2,0 TDi 150 Comfortline DSG 4Motion

VW Tiguan 2,0 TDi 150 Comfortline DSG 4Motion

244.800,- kr.

Se detaljer
VW T-Roc 1,5 TSi 150 Style DSG

VW T-Roc 1,5 TSi 150 Style DSG

379.800,- kr.

Se detaljer
Se alle vores biler